Om Teamkonsult

Trening i teamarbeid, salg og ledelse frigjør energi og bidrar til resultater og framdrift. I Teamkonsult brenner vi for økt lønnsomhet, bedre kundetilfredshet og mer arbeidsglede gjennom å jobbe smartere med kommunikasjon, mestring, involvering og kontinuerlig forbedring.

Teamkonsult leverer prosesser og kurs innen team- og lederutvikling,  og forbedringskultur og effektivisering av arbeidsprosesser med Lean. Alle våre prosesser er praktisk rettet og tilpasset våre kunders ståsted, hverdag og framtidige mål.

Våre prosesser og kurs inneholder en kombinasjon diskusjoner, oppgaver og teori. Ved innføring av metoder i drift er «on the job training» en god metode. Oppmerksomheten er høyest og læringen mest effektiv når man utfører selv, og våre kurs og prosesser er tilpasset dette prinsippet for å utvikle selvstendige kunder.

 

Vårt team:

Thor Eirik Lobben – Rådgiver/Daglig leder linkedin
Mobil: 902 20 725
E-post: tel@teamkonsult.no

DiSC Certified Trainer Blue 2013

Thor Eirik har bakgrunn fra forsvaret og lang operativ erfaring innen ledelse, salg og drift, blant annet 5 år som rådgiver og salgssjef innen IT-opplæring, og 9 år som daglig leder før han startet Teamkonsult i 2015. Thor Eirik er engasjert og resultatorientert, og motiveres av å skape læring og innsikt og bidra til utvikling og resultater gjennom gruppeprosesser, kurs og individuell oppfølging.

Thor Eirik er Certified DiSC® Trainer og Sertifisert Lean svart belte – Lean Manager MC og har videreutdanning innen Coaching og Kompetanseledelse fra BI.

 

Marny Østreng – Seniorkonsulent Lean linkedin
Mobil: 928 31 395

Vår samarbeidspartner Marny er Lean-entusiast og daglig leder i Madisa Consulting. Hun har bred kompetanse og operasjonell ledererfaring innen Lean, prosesseffektivisering og logistikk. Marny leverer Lean rådgivning, kurs, sertifiseringer og spill. Hun underviser også på Høgskolen i Østfold. Hun sertifisert Lean Black belt & har en bachelor i Business Administration fra Bowling Green State University (BGSU). Som tidligere Norgesmester og Amerikansk universitetsmester (NCAA) i turn, stiller Marny strenge krav til å levere beste kvalitet.

 

Følg oss gjerne på Facebook og Linkedin:

fb_logo linkedin

Referanser oppgis på forespørsel.

 

Post og besøksadresse:

Teamkonsult AS

Falkenborgveien 35C

7044 TRONDHEIM

 

 

Motta vårt nyhetsbrev

* indicates required
Kontakt