Everything DiSC®

Lyst på mer bedre og mer effektive møter, eller bli en mer effektiv leder, selger eller teamarbeider?

Vi virker alle på hverandre gjennom vår måte å være på. Du har kanskje opplevd at det er noen du umiddelbart jobber bedre sammen med enn andre? Eller har du kanskje hatt følelsen av å ikke nå igjennom med «meldingen» uansett hvor tydelig, entusiastisk eller faktabasert du er? Har du noen gang tenkt at det hadde vært nyttig med en «dekoder» i slike situasjoner? Med Everything DiSC®  kan du få denne «dekoderen».

Everything DiSC® fra Wiley er en serie med prosessverktøy i verdensklasse med et bredt bruksområde. Verktøyet kan benyttes av alle i en organisasjon, uavhengig av tittel eller rolle, for å bygge gode og effektive relasjoner, og forbedre kvaliteten på arbeidsplassen, ledelse, salg og teamarbeid gjennom fokus på

  • Økt innsikt og forståelse for egen og andres atferd
  • Økt bevissthet rundt motivasjonsfaktorer, styrker og svakheter
  • Et felles begrepsapparat for trening og utvikling

Vi skreddersyr prosessen til hver enkelt kunde med utgangspunkt i dagens situasjon og målet med prosessen.

Everything-DiSC-Workplace-Color

Multiverktøyet i verktøykisten av Everything DiSC® verktøy. Dette verktøyet kan benyttes av alle i en organisasjon, uavhengig av tittel eller rolle, for å bygge gode og effektive relasjoner, og forbedre kvaliteten på arbeidsplassen. Medarbeiderutvikling, karriereutvikling, bygge gode team, jobbe med kultur, samtaleverktøy innen rekruttering; – et stort bruksområde.

Everything DiSC Workplace® (engelsk versjon) har mottatt en DNV-GL sertifisering som et verktøy for utvikling på arbeidsplassen.

Denne sertifiseringen fra Det Norske Veritas viser at verktøyet er i samsvar med The European Federation of Psychologists’ Association (EFPA) standarder og kan brukes til utviklingsformål.
Alle oversatte versjoner av Everything DiSC® Workplace verden over, inkludert den norske Everything DiSC® Jobbprofil, er basert på det engelske verktøyet. Teori, forskning og innhold er det samme.


Dette verktøyet hjelper selgere med å kommunisere mer effektivt med forskjellige kunder. Gjennom å forstå egen Everything DiSC®-salgsstil, forstå kundens kjøpsstil, og tilpasse selgers salgsstil til kundens kjøpsstil. Verktøyet lærer selger å forstå egen stil, lese kunden, og tilpasse egen atferd til forskjellige kunder.


Everything-DiSC-WOL-Color

Work of Leaders handler om beste praksis innen ledelse. Innsikt om din atferdsstil og dine prioriteringer som leder og hvordan dette påvirker følgende;

– Hvordan du skaper en visjon, hvordan du bygger tilslutning for visjonen, og hvordan du ivaretar gjennomføring. Verktøyet egner seg også for meget spennende refleksjoner i en ledergruppe.


Dette verktøyet har som formål å lære lederen til å få det beste ut av sine medarbeidere. Lederen lærer å lese sine medarbeideres atferdsstiler, og de lærer hvordan de kan tilpasse sin egen atferd for å lede andre mer effektivt. Lær om hvordan du som leder blir dyktigere i å delegere, styre, motivere og utvikle forskjellige medarbeidere med forskjellige prioriteringer, motivasjonsfaktorer og atferd.


Five Behavors Logo

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er resultatet av et partnerskap mellom Wiley Workplace Solutions og den bestselgende forfatter Patrick Lencioni, og hans firma The Table Group™. Kombinasjonen av Patrick Lencionis`s anerkjente teammodell, The Five Behaviors of a Cohesive Team™, og verktøyet Everything DiSC®, avdekker hvilke styrker og utviklingsområder et reelt team har. Hva må man som team gjøre mer av, og utvikle seg mer innenfor, for å bli et godt sammensatt og effektivt team.


Everything DiSC® Teori og modell

Modellen DISC ble utviklet av psykologen William Moulton Marston. I hans bok ”Emotions of Normal People” fra 1928, beskriver han atferd hos normale mennesker og samspillet med omgivelsene. Everything DiSC® verktøyene fra Wiley representerer siste forskning og utvikling på området.

Everything DiSC er en svært enkel modell som består av fire grunnleggende atferdsstiler hos oss mennesker: D, i, S og C.

Alle mennesker er en blanding av alle fire DiSC-stiler – vanligvis er det én, to eller tre stiler som skiller seg ut. I motsetning til enkelte personlighetstester, finnes det ingen perfekt DiSC-stil. Siden hver person har en unik atferdsprofil, har alle mennesker forskjellige stiler og prioriteringer. Når du kjenner disse forskjellene og utnytter verdien av dem, vil du få bedre kommunikasjon på arbeidsplassen og et sunnere arbeidsmiljø.

  • Mennesker med høy tendens D er målbevisste, energiske og direkte. De motiveres av resultater og utfordringer, vil prøve å endre eller kontrollere sine omgivelser. De er saksorienterte, formelle, dristige og utålmodige.
  • Mennesker med høy tendens i retter sin energi mot andre mennesker. De er sosiale, utadvendte, uformelle og pratsomme. Ivrige etter å skape relasjoner. De motiveres i stor grad av sosial aksept og anerkjennelse.
  • Mennesker med høy tendens S er vennlige, imøtekommende og forsiktige. De fokuserer på samarbeid, samhold og harmoni, er lyttende og reflekterende, og motiveres i høy grad av trygghet og stabilitet.
  • Mennesker med høy tendens C bruker energien på sak, riktighet, kvalitet og formaliteter. De er opptatte av å gjøre ting på den korrekte måten og prøver ofte å analysere nøye. De er formelle og vurderende i sin opptreden og motiveres av kvalitet og riktighet.

    Ønsker du å vite mer? Ta kontakt i dag