Nettkurs

Med våre nettkurs i Lean og ledelse kan du lære i fred og ro, når det passer for deg. Våre nettkurs har et brukervennlig grensesnitt og fungerer like godt på mobil og pad, som på PC. Det betyr at du også har leksjonene i lomma, når du trenger dem.

Kombinert læring

Å kombinere nettkurs med fysiske (eller digitale) samlinger, og trening på arbeidsplassen er en effektiv måte å heve kompetansen på. Ta kontakt for et godt tilbud på kombinert læring for din virksomhet.

Våre nettkurs

Gratis introduksjonskurs til ledelse

Ledelse er et bredt felt av fag og ferdigheter. Uavhengig av om du er ny som leder, eller har vært leder en stund er det både godt og nyttig å få påfyll i lederrollen.

I dette kurset gir vi deg en oversikt over noen sentrale elementer i det å være leder, med vekt på den viktige hverdagsledelsen.

Dette kurset passer både for deg som er ny i lederrollen, og for deg som har vært leder en stund.

Se kursinnhold og ta kurset her!

Gratis introduksjonskurs i Lean

Vil du lære mer om hvordan dere kan, frigjøre ressurser, redusere kostnader, forbedre kvalitet og få mer fornøyde kunder og medarbeidere?

I dette kurset vil vi gi deg en oversikt over noe av det grunnleggende i Lean, hva vi ønsker å oppnå, og hvordan vi kan gå fram for å lykkes.

Dette kurset passer for alle som ønsker å jobbe mer effektivt på en smartere måte.

Se kursinnhold og ta kurset her!

Lean grunnkurs – Praktisk forbedringsarbeid

Lær om Lean, når det passer deg!

I dette kurset får du kunnskaper om Lean som strategi, historien bak Lean og de viktige grunnleggende prinsippene. Du vil lære om sentrale verktøy, med instruksjoner, steg for steg. Bl.a 5S, Tavlemøter, Prosesskartlegging, Problemløsing og rotårsaksanalyse.

Kurset inkluderer 2 veiledningssamtaker med kursleder på Teams.

Se kursinnhold og meld deg på her!

Praktisk ledelse

Uavhengig av om du er ny som leder, eller har vært leder en stund er det godt og nyttig å påfyll i rollen som leder.

I dette nettkurset får du praktisk rettet og nyttig påfyll som du kan bruke i hverdagen for å skape engasjement og resultater. Den viktige hverdagsledelsen.

Kurset inkluderer 2 veiledningssamtaker med kursleder på Teams.

Se kursinnhold her – kurset åpner for påmelding sommeren 2025