Everything DiSC Workplace® er nå DNV-GL sertifisert!

30. september 2020

Spennende nyhet fra samarbeidspartner Volo AS. Et viktig verktøy i Teamkonsults verktøykasse for team– og ledertrening, Everything DiSC Workplace® (engelsk versjon) har mottatt en DNV-GL sertifisering som et verktøy for utvikling på arbeidsplassen.

Denne sertifiseringen fra Det Norske Veritas viser at verktøyet er i samsvar med The European Federation of Psychologists’ Association (EFPA) standarder og kan brukes til utviklingsformål.
Alle oversatte versjoner av Everything DiSC® Workplace verden over, inkludert den norske Everything DiSC® Jobbprofil, er basert på det engelske verktøyet. Teori, forskning og innhold er det samme.

Everything DiSC® Prosessverktøy

Everything DiSC® fra Wiley er en serie med prosessverktøy i verdensklasse med et bredt bruksområde. Verktøyene kan benyttes av alle i en organisasjon, uavhengig av tittel eller rolle, for å bygge gode og effektive relasjoner, og forbedre kvaliteten på arbeidsplassen, ledelse, salg og teamarbeid.

Les mer her

Team- og lederutvikling

Gode ferdigheter som team og i lederskap utvikles best i sammenheng med den rollen man har, og i den organisasjonen man er en del av. Siden behovene er ulike tilpasser vi programmet til hver enkelt virksomhet med relevant teori, korte samlinger, oppgaver og refleksjoner og ikke minst at det praktiseres i egen arbeidshverdag.

Se våre kurs og programmer

    Ønsker du å vite mer? Ta kontakt i dag