Frokostmøte – Hva er det som får oss til å trives og prestere på jobben?

Vi inviterer til frokostmøte 8. juni 08.00-10.00

Når: torsdag 8. juni 2023,  08.00-10.00 – vi serverer en enkel og god frokost fra 08.00 og starter det faglige innholdet 08.30.

Hvor: JobLearn, Falkenborgveien 35C, Trondheim – 2. etasje

Hva er det egentlig som får oss til å trives og prestere på jobb? Dette er et tema det ofte er skrevet om, og forsket mye på. For oss handler dette om å skape verdier gjennom å sette mennesket i sentrum. På frokostmøtet setter vi fokus på noen momenter vi kan gjøre noe med selv, som kollega, som medarbeider og som leder:

 • Motivasjon, drivkraften bak det vi gjør
 • Tillit og trygghet, verdier og spilleregler
 • Atferd og kommunikasjon – vi er forskjellige, hva betyr det?
 • Å prestere og jobbe mot felles mål, ledelsens perspektiv

Våre gode naboer i JobLearn vil fortelle om sitt arbeid med arbeidsavklaring og hvordan de bistår mennesker med å komme tilbake i arbeid.

Du møter:

Thor Eirik Lobben startet Teamkonsult med visjonen kommunikasjon, samarbeid og resultater, og har før dette lang operativ erfaring innen ledelse og drift fra flere bransjer. Thor Eirik bistår i dag Teamkonsults kunder med kurs, prosesser og rådgiving innen Lean, team- og lederutvikling.

Svein Olav Tinnmansvik har i tillegg til å være en etterspurt rådgiver mange års operativ erfaring som næringslivsleder innen handel og industri i landsdekkende konsern. Svein Olav bistår våre kunder innen leder- og teamutvikling, strategiprosesser og virksomhetsutvikling.

Velkommen på frokostmøte!

Påmelding innen 1. juni 2023.

Kontaktinformasjon vil bli brukt til utsendelser og kontakt knyttet til dette arrangementet.


  Andre frokostmøter

  Noen grep for økt lønnsomhet, frokostmøte 2. mars 2023

  Vi er inne i en tid hvor kostnadene stiger for de fleste av oss. Strøm, transport og andre innsatsfaktorer. Samtidig er det krevende å få igjen de økte kostnadene på prisen til våre kunder. En måte å håndtere de økte kostnadene på er å bruke den tiden og de ressursene vi har på en mer effektiv måte.

  Relasjoner og effektiv kommunikasjon, frokostmøte 27. april 2023

  På dette frokostmøtet ser vi på situasjoner hvor kunnskap om egen og andres atferd er nyttig. Salg, ledelse, teamarbeid eller ganske enkelt sammen mennesker vi omgås til daglig. Vi ser også på noen verktøy og hvordan vi jobber med disse temaene sammen med ledere, ledergrupper, team og selgere.