Hva er det som får oss til å trives og prestere på jobben?

Vi inviterer til frokostmøte 24. november 08.00-10.00

Når: torsdag 24. november 2022,  08.00-10.00 – vi serverer en enkel og god frokost fra 08.00 og starter det faglige innholdet 08.30.

Hvor: JobLearn, Falkenborgveien 35C, Trondheim – 2. etasje

Hva er det egentlig som får oss til å trives og prestere på jobb? Dette er et tema det er skrevet og forsket mye på. For oss handler dette om å skape verdier gjennom å sette mennesket i sentrum. På frokostmøtet setter vi fokus på noen momenter vi kan gjøre noe med selv, som kollega, som medarbeider og som leder:

  • Motivasjon, drivkraften bak det vi gjør
  • Tillit og trygghet, verdier og spilleregler
  • Atferd og kommunikasjon – vi er forskjellige, hva betyr det?
  • Å prestere og jobbe mot felles mål, ledelsens perspektiv

Vi får også gleden av å høre om mennesker, motivasjon, verdier, tilhørighet og tillit fra et litt annet perspektiv, noe vi er sikre på at vi i næringslivet har mye å lære av .

  • Erfaringer fra arbeid med mennesker som lever krevende og utsatte liv
  • Ranheim IL Fotball – gatelaget og fotballens kraft

Du møter:

Thor Eirik Lobben startet Teamkonsult med visjonen kommunikasjon, samarbeid og resultater, og har før dette lang operativ erfaring innen ledelse og drift fra flere bransjer. Thor Eirik bistår i dag Teamkonsults kunder med kurs, prosesser og rådgiving innen Lean, team- og lederutvikling.

Svein Olav Tinnmansvik har i tillegg til å være en etterspurt rådgiver mange års operativ erfaring som næringslivsleder innen handel og industri i landsdekkende konsern. Svein Olav bistår våre kunder innen leder- og teamutvikling, strategiprosesser og virksomhetsutvikling.

Eva Hansen er leder for samfunnsansvar og bærekraft i Ranheim Fotball Topp, og har jobbet i mange år som miljøterapeut i Kirkens Bymisjon, med mennesker som lever krevende og utsatte liv.

Velkommen på frokostmøte!

Påmelding innen 22. november 2022.

Kontaktinformasjon vil bli brukt til utsendelser og kontakt knyttet til dette arrangementet.