Frokostmøte – Relasjoner og effektiv kommunikasjon

Vi inviterer til frokostmøte 27. april 08.00-10.00

Når: torsdag 27. april 2023,  08.00-10.00 – vi serverer en enkel og god frokost fra 08.00 og starter det faglige innholdet 08.30.

Hvor: JobLearn, Falkenborgveien 35C, Trondheim – 2. etasje

Du har sikkert opplevd at det er noen mennesker du umiddelbart jobber eller kommuniserer godt med, og at det er andre du trenger noe mer tid på å forstå? Hvorfor er det sånn?

Vi har alle en væremåte som er naturlig og riktig for oss. Samtidig skal vi møte og samhandle med andre mennesker som er forskjellige fra oss selv.

På frokostmøtet setter vi fokus på situasjoner hvor kunnskap om egen og andres atferd er nyttig. Det kan være innenfor salg, ledelse, teamarbeid eller i kontakten mennesker vi omgås til daglig. Videre ser vi på noen aktuelle verktøy og hvordan vi jobber med disse sammen med ledere, i ledergrupper og team samt med selgere.

 • Selvinnsikt
  • Hva er mine styrker, hva kan stresse meg, hva motiverer meg, hvordan kommuniserer jeg?
 • Selvutsikt
  • Hvordan oppleves min naturlige væremåte av andre mennesker?
 • Hva er det som driver andre menneskers måte og være på, og hvordan jobber og kommuniserer vi godt på tvers av disse ulikhetene?

Våre gode naboer i JobLearn vil fortelle om sitt arbeid med arbeidsavklaring og hvordan de bistår mennesker med å komme tilbake i arbeid.

Du møter:

Thor Eirik Lobben startet Teamkonsult med visjonen kommunikasjon, samarbeid og resultater, og har før dette lang operativ erfaring innen ledelse og drift fra flere bransjer. Thor Eirik bistår i dag Teamkonsults kunder med kurs og prosesser innen Lean, team- og lederutvikling.

Svein Olav Tinnmansvik har i tillegg til å være en etterspurt rådgiver mange års operativ erfaring som næringslivsleder innen handel og industri i landsdekkende konsern. Svein Olav bistår våre kunder innen leder- og teamutvikling, strategiprosesser og virksomhetsutvikling.

Velkommen på frokostmøte!

Påmelding innen 20. april.

Kontaktinformasjon vil bli brukt til utsendelser og kontakt knyttet til dette arrangementet.


  Andre frokostmøter :

  Noen grep for økt lønnsomhet, frokostmøte 2. mars 2023

  Vi er inne i en tid hvor kostnadene stiger for de fleste av oss. Strøm, transport og andre innsatsfaktorer. Samtidig er det krevende å få igjen de økte kostnadene på prisen til våre kunder. En måte å håndtere de økte kostnadene på er å bruke den tiden og de ressursene vi har på en mer effektiv måte.

  Hva er det som får oss til å trives og prestere på jobben? Frokostmøte 8. juni 2023

  Hva er det egentlig som får oss til å trives og prestere på jobb? Dette er et tema det er skrevet og forsket mye på. For oss handler dette om å skape verdier gjennom å sette mennesket i sentrum. På frokostmøtet setter vi fokus på noen momenter vi kan gjøre noe med selv, som kollega, som medarbeider og som leder.