Tidseffektivt og engasjerende, Lean-kurs for Fagskulen i Sogn og Fjordane

31. mai 2021

Teamkonsult har i regi av vår samarbeidspartner Madisa Consulting hatt gleden av å utvikle og gjennomføre Lean-kurs for Fagskulen i Sogn og Fjordane denne våren. Kurset har vært lagt opp med egenutviklet e-læring, samlinger på Zoom med undervisning, gruppeoppgaver og praktiske caser, samt gode diskusjoner. Kurset ledet fram til eksamen på 5 studiepoeng.

Kurset fikk god omtale i lokalpressen Firda, og en av deltakerne siteres «det har vore ein tankevekkar for kva som kan gjeras betre i bedriftene. Det har vore en augeopnar å sjå kva område ein kan bli betre på»

I disse tider hvor det er vanskelig å møtes fysisk var det skikkelig morsomt å se engasjementet hos 25 deltakere på digitale samlinger. Takk til både Fagskulen og Madisa Consulting for tilliten og et spennende og lærerikt oppdrag!

Vi har opplevd metodikken med kombinasjon av (digitale) samlinger og tilpasset e-læring som både engasjerende og tidseffektivt. Hvis dette høres spennende ut for din virksomhet, ikke nøl med å ta kontakt. Forbedring fryder 🙂

    Ønsker du å vite mer? Ta kontakt i dag