Bedriftsinterne Lean sertifiseringskurs for INC Gruppen og Saga Fjordbase

24. januar 2020

Teamkonsult har i regi av vår samarbeidspartner Madisa Consulting har hatt gleden av å holde bedriftsinterne Lean Gult belte sertifiseringskurs med leanspillet Case Gokart for ledere og medarbeidere hos INC-gruppen og Saga Fjordbase i Florø. Vi takker for innholdsrike og morsomme dager med høyt engasjement og innlevelse fra alle deltakere.

Med gult belte sertifisering har deltakerne tilegnet seg forståelse for Lean som driftstrategi og kjenner flere verktøy og metoder som kan være en del av tankegangen og det daglige forbedringsarbeidet.

Gjennom Lean-spillet Case Gokart har deltakerne blitt kjent med og fått øve på verktøy og metoder som 5S, verdistrømsanalyse, prosesskartlegging, strukturert problemløsning og rotårsaksanalyse, PDCA og jobbet med tavlemøter og ikke minst funnet kilder til sløsing og funnet tiltak.

Noen kommentarer fra deltakerne på oppsummeringen:

  • Kundeverdi i alle ledd
  • Identifisere og kartlegge prosesser
  •  Visualisere og prioritere problemer og tiltak
  • Finne rotårsaker og ikke løse symptomer
  • Dele info = resultater
  • Tverrfaglig involvering

Takk for at vi fikk bidra 🙂

Ønsker du bedriftsinterne Lean kurs eller workshops for din bedrift?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende Lean-prat.

Lean gir både trivsel og kvalitet, les mer på idebanken.no

    Ønsker du å vite mer? Ta kontakt i dag