Kurs og programmer

Våre kurs og programmer er en kombinasjon av teori, oppgaver og refleksjoner. Ved innføring av metoder i drift er «on the job training» en god metode. Oppmerksomheten er høyest og læringen mest effektiv når man utfører selv, og våre kurs og programmer er tilpasset dette prinsippet. 

Vi har god erfaring med digital gjennomføring av kurs og foredrag (Teams, Zoom), og å kombinere digitale og fysiske samlinger for å skape effektiv og tidseffektiv læring.

Lean gult belte sertifiseringskurs i Trondheim

Meld deg på i dag!

Åpne Lean gult belte sertifiseringskurs i samarbeid med Madisa Consulting! Kurset krever ingen tidligere kjennskap til Lean og passer for alle som vil bidra med forbedringer uavhengig av bransje, arbeidsoppgaver og stilling. Kurset gir muligheter til påbygning til Lean grønt belte sertifisering og Lean svart belte sertifisering!

Kursdatoer og mer informasjon!


Lean Introduksjon Workshop

Velegnet for skreddersøm!

Lean er en av verdens mest benyttede driftsstrategier for forbedringer i egen virksomhet. Målet er å levere riktig kvalitet, til riktig tid med minst mulig tap av ressurser. Etter gjennomført workshop skal deltakerne ha kunnskaper om Lean som driftstrategi, historien bak Lean og prinsippene som ligger til grunn i Lean og ikke minst ha kunnskap om grunnleggende verktøy og metoder som kan tas i bruk i egen virksomhet, og være motivert til å komme i gang.

Les mer her


Lean introduksjon – Digitalt åpent kurs

Meld din interesse, så holder vi deg oppdatert på nye datoer!

Lær om Lean på en tidseffektiv og smittesikker måte på vårt digitale kurs Lean Introduksjon. Lean er en driftstrategi hvor vi skal lage og levere produkter og tjenester med mest mulig nytteverdi og minst mulig tap av ressurser. For å oppnå dette fokuserer vi på flyt, oversiktlige prosesser og fjerning av sløsing. På dette digitale kurset over 4. halvdagssamlinger får deltakerne kunnskaper om Lean som driftstrategi, de grunnleggende prinsippene, noen sentrale metoder og tips for å komme i gang i egen virksomhet.

Mer informasjon og påmelding


Lean sertifiseringskurs

Åpne og bedriftsinterne kurs

Vi tilbyr sertifiseringskurs i samarbeid med Madisa Consulting . Gult belte er det 1. kurset i vårt Lean sertifiseringsprogram og varer i 2 dager. Neste steg er grønt belte og deretter svart belte. Ta kontakt for tilbud på bedriftsintern gjennomføring eller åpne kursplasser.

Les mer her


Digitale kurs, foredrag, workshops og kombinert læring

Vi har god erfaring med digital gjennomføring av kurs og foredrag (Teams, Zoom), og å kombinere digitale og fysiske samlinger for å skape effektiv og tidseffektiv læring. Vi tar utgangspunkt i eksisterende kurs eller workshops, eller emner i Lean som kundeverdi, grunnleggende prinsipper, prosesser og verdistrømmer, problemløsing eller 5S.

Ta kontakt for et godt tilbud

Lean rådgivning

Vi utvikler selvstendige kunder gjennom lederstøtte, kurs/workshops og sammen med medarbeiderne «der det skjer». Ta kontakt for en uforpliktende lean-prat.

Ta kontakt for et godt tilbud

Teamtrening – effektiv kommunikasjon

Lederteam, salgsteam – alle slags team!

I Teamtrening setter vi sammen med teamet fokus på hvordan man jobber sammen for å nå felles mål og skape samhandling og framdrift gjennom god kommunikasjon, på tvers av ulikheter. Gode team er både et sterkt konkurransefortrinn og en bidrar til økt trivsel på arbeidsplassen.

Les mer her


Lederprogram – Praktisk ledelse

Velegnet for skreddersøm!

Ledelse utvikles best i sammenheng med den rollen man har og den organisasjonen man er en del av. I programmet Praktisk ledelse knytter vi relevant teori til den enkeltes lederhverdag gjennom korte samlinger med teori, oppgaver og refleksjoner, hvor deltakerne praktiserer kunnskapen på egen arbeidsplass mellom samlingene.

Les mer her


Selgertrening – Effektiv kommunikasjon i salg og service

Velegnet for salgsteam!

I dagens marked kan kunder velge mellom mange gode tilbydere og produkter. Service er egenskaper som kunden reagerer positivt på, så her kan du og dine selgere skaffe dere et konkurransefortrinn med god og effektiv kundetilpasset kommunikasjon.

Les mer her

Everything DiSC® Prosessverktøy

Everything DiSC® fra Wiley er en serie med prosessverktøy i verdensklasse med et bredt bruksområde. Verktøyene kan benyttes av alle i en organisasjon, uavhengig av tittel eller rolle, for å bygge gode og effektive relasjoner, og forbedre kvaliteten på arbeidsplassen, ledelse, salg og teamarbeid.

Les mer her    Ønsker du å vite mer? Ta kontakt i dag