Åpent lederkurs -Praktisk ledelse

Har du lyst til å bli en bedre leder? Ledelse er et bredt felt av fag og ferdigheter. Uavhengig av om du er ny som leder, eller har vært leder en stund er det både godt og nyttig å få påfyll i lederrollen.. På vårt lederkurs Praktisk ledelse gir vi deg praktisk rettet og nyttig påfyll som du kan bruke direkte i hverdagen sammen med dine medarbeidere, for å skape engasjement og resultater.

Kurs innhold:

 • Lederrollen, krav og forventninger – hva er ledelse?
 • Hvem er jeg og hvem ønsker jeg å være som leder
  • Hvordan kan jeg være en god leder for de som er forskjellige fra meg selv?
  • Kommunikasjon og samarbeid med ulike typer mennesker
 • Tillit og trygghet, verdier og spilleregler
 • Betydningen av relasjoner i ledelse
 • Praktiske tilnærminger til styring og delegering, involvering, motivasjon og miljø

Med Everything DiSC® Management får hver enkelt deltaker sin personlige og tilpassede lederprofil til bruk på kurset, og som verktøy til støtte og nytte i hverdagen som leder.

Målgruppe:

Praktisk ledelse passer både for deg som er ny i lederrollen og for deg som har vært leder en stund.

Varighet:

2 dager

Hva sier kundene?

«Faglig sterk kursholder, som tydeliggjorde forskjell mellom verktøyene på en god måte. Gode diskusjoner gjennom dagen» – Deltaker på bedrifttilpasset kurs i Verdistrømanalyse.

«Det har vore ein tankevekkar for kva som kan gjeras betre i bedriftene. Det har vore en augeopnar å sjå kva område ein kan bli betre på» – Deltaker på Lean kurs med kombinert e-læring/digitale samlinger under koronatiden.

«Blanding mellom teori og praksis gjorde at vi fikk se effekten av det vi skulle lære om på kurset» – Deltaker på åpent Lean gult belte sertifiseringskurs

«En innholdsrik dag, kjekt og ikke minst lærerikt både personlig i forhold til hvordan jeg skal opptre i lag/team og mye godt verktøy, som vi kan bruke videre i —-. Takk for en fin dag«. – Deltaker på ledersamling

Relevante referanser kan oppgis på forespørsel.

  Ønsker du å vite mer? Ta kontakt i dag