Positiv energi hos Energitransport!

30. november 2022

Gjennom høsten har Teamkonsult hatt gleden av å jobbe sammen med gjengen i Energitransport. Daglig leder Stig Anders ønsket å investere i teamet, og gi alle et påfyll for å styrke kommunikasjon og lagfølelse i bedriften.

I Energitransport er alle er mye ute og på farten, så prosessen måtte la seg kombinere med full drift. Dette løste vi med korte samlinger, hvor teamet selv jobbet med aktuelle tema mellom samlingene. Med inkludering og involvering «eier» teamet også endringene som er gjort, og de forbedringene som er oppnådd.

  • Vi har brukt Everything DiSC jobbprofiler som et verktøy for å bli bedre på kommunikasjon, både internt og med kunder og samarbeidspartnere
  • Vi har laget en møtestruktur som passer for «folk i farten», med en fast agenda og måltall som betyr noe for alle
  • Og sist, men ikke minst har teamet jobbet med hvilke verdier som finnes i organisasjonen, og som skal fungere som retningslinjer, og et kompass å styre etter i hverdagen. (Husk, verdier er for verdifullt til å overlate til markedsavdelingen)

Den første kommuniserte verdien er Positiv Energi, og det er noe som faller naturlig for denne gjengen.

Takk for tilliten! 🙂

    Ønsker du å vite mer? Ta kontakt i dag