Frokostwebinar Lean 8. desember 2020

Frokostwebinar Lean 8. desember

Når: Tirsdag 8. desember 2020 08.30-09.15

Hvor: Webinar, gjennomføres på Teams.

 

Lean er en driftstrategi og en måte å tenke på hvor vi skal lage og levere produkter og tjenester med mest mulig nytteverdi og minst mulig tap av ressurser gjennom å fokusere på flyt, oversiktlige prosesser og kontinuerlig forbedring. Til dette har vi et sett med metoder og verktøy vi kan bruke, avhengig av virksomheten og målsetningene. Veien til målet går gjennom å utvikle gode vaner og arenaer i organisasjonen over tid, og på sikt etablere en kultur for å kontinuerlig forbedre driften. Lean handler ikke om å springe fortere og hoppe høyere, men å jobbe smartere og mer effektivt med de ressursene man har.

I lys av det året vi inne i med brems og stopp i mange markedet er det viktigere enn noen sinne å bruke virksomhetens ressurser på best mulig måte. Gjort riktig vil Lean også bidra til å styrke både arbeidsmiljø og trivsel (kilde: idebanken.no, link nederst på denne siden). Meld deg på frokostmøte i dag, og lær mer om:

  • Hva Lean er, og litt Lean-historie
  • Lean som driftstrategi og ledelsens rolle i Lean
  • Noen sentrale verktøy og metoder
  • Tips for å komme i gang (eller restarte) med Lean i din virksomhet
  • Noen suksessfaktorer (og et par fallgruver)

 

NB. Vi ønsker å avslutte webinaret med diskusjon og evt. erfaringsdeling. Av den grunn begrenser vi antallet påmeldte, ved stor interesse vil vi komme tilbake med et nytt tidspunkt.

Velkommen!

Kontaktinformasjon vil bli brukt til utsendelser og kontakt knyttet til dette arrangementet.    Lean gir både trivsel og kvalitet, les mer på idebanken.no 

    Ta kontakt