Kurs og tjenester

Hvordan bli en bedre leder eller ledergruppe, og få praktisk kunnskap og gode verktøy for å bli bedre på kommunikasjon og knytte sterkere relasjoner? På Lean-kurs kan du lære hvordan dere kan bli mer effektive med de ressursene dere allerede har (uten å hoppe høyere, eller springe fortere).

Vi tilbyr både skreddersydde bedriftsinterne programmer, rådgiving og åpne kurs.

Våre kurs og programmer er en kombinasjon av teori, oppgaver og refleksjoner. Ved innføring av metoder i drift er «on the job training» en god metode.

Vi har god erfaring med digital gjennomføring av kurs og foredrag (Teams, Zoom), og å kombinere digitale og fysiske samlinger for å skape effektiv og tidseffektiv læring.

.

.

Teamutvikling – relasjoner og effektiv kommunikasjon

Lederteam, salgsteam – alle slags team!

I teamutvikling – relasjoner og effektiv kommunikasjon setter vi sammen med teamet fokus på hvordan man jobber sammen for å nå felles mål og skape samhandling og framdrift gjennom god kommunikasjon, på tvers av ulikheter. Gode team er både et sterkt konkurransefortrinn og en bidrar til økt trivsel på arbeidsplassen.

Les mer her

Lederutviklingsprogram – Praktisk ledelse

Velegnet for skreddersøm!

Ledelse utvikles best i sammenheng med den rollen man har og den organisasjonen man er en del av. I lederutviklingsprogrammet Praktisk ledelse knytter vi relevant teori til den enkeltes lederhverdag gjennom korte samlinger med teori, oppgaver og refleksjoner, hvor deltakerne praktiserer kunnskapen på egen arbeidsplass mellom samlingene.

Les mer her

Lean Introduksjon Workshop

Velegnet for skreddersøm!

Lean er en av verdens mest benyttede driftsstrategier for forbedringer i egen virksomhet. Målet er å levere riktig kvalitet, til riktig tid med minst mulig tap av ressurser. Etter gjennomført workshop skal deltakerne ha kunnskaper om Lean som driftstrategi, historien bak Lean og prinsippene som ligger til grunn i Lean og ikke minst ha kunnskap om grunnleggende verktøy og metoder som kan tas i bruk i egen virksomhet, og være motivert til å komme i gang.

Les mer her

Lean rådgivning

Vi utvikler selvstendige kunder gjennom lederstøtte, kurs/workshops og sammen med medarbeiderne «der det skjer». Ta kontakt for en uforpliktende lean-prat.

Ta kontakt for et godt tilbud

Praktisk ledelse – åpent lederkurs

Åpent kurs!

Har du lyst til å bli en bedre leder? Mange kommer inn i ledelse fra rollen som en dyktig fagperson. Det kan være en stor overgang. På vårt kurs Praktisk Ledelse gir vi deg praktisk rettet og nyttig påfyll som du kan bruke direkte i hverdagen sammen med dine medarbeidere, for å skape engasjement og resultater.

Mer informasjon og finn en kursdato!

Lean gult belte sertifiseringskurs i Trondheim

Åpent kurs!

Kurset leveres i samarbeid med Madisa Consulting! Kurset krever ingen tidligere kjennskap til Lean og passer for alle som vil bidra med forbedringer uavhengig av bransje, arbeidsoppgaver og stilling. Kurset gir muligheter til påbygning til Lean grønt belte sertifisering og Lean svart belte sertifisering!

Mer informasjon og finn en kursdato!
Selgertrening – Effektiv kommunikasjon i salg og service

Velegnet for salgsteam!

I dagens marked kan kunder velge mellom mange gode tilbydere og produkter. Service er egenskaper som kunden reagerer positivt på, så her kan du og dine selgere skaffe dere et konkurransefortrinn med god og effektiv kundetilpasset kommunikasjon.

Les mer her

Everything DiSC® Prosessverktøy

Everything DiSC® fra Wiley er en serie med prosessverktøy i verdensklasse med et bredt bruksområde. Verktøyene kan benyttes av alle i en organisasjon, uavhengig av tittel eller rolle, for å bygge gode og effektive relasjoner, og forbedre kvaliteten på arbeidsplassen, ledelse, salg og teamarbeid.

Les mer her    Ønsker du å vite mer? Ta kontakt i dag