Om Teamkonsult

I Teamkonsult er vi levende opptatt av godt og effektivt samspill som et viktig verktøy i hverdagen – i ledelse, salg og i samhandling med kolleger og forretningsforbindelser. Vi tror på økt lønnsomhet, bedre kundetilfredshet og mer arbeidsglede gjennom å jobbe smartere med fokus på mestring, involvering og kontinuerlig forbedring.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre sammen med dere, for å nå deres mål.

 

Vårt team:

Thor Eirik Lobben – Rådgiver/Daglig leder linkedin
Mobil: 902 20 725
E-post: tel@teamkonsult.no

DiSC Certified Trainer Blue 2013

Thor Eirik har bakgrunn fra forsvaret, og har jobbet med salg og ledelse i flere roller og bransjer i 25 år, blant annet 5 år som rådgiver og salgssjef innen IT-opplæring, og 9 år som daglig leder før han startet Teamkonsult i 2015. Thor Eirik er engasjert og resultatorientert, og motiveres av å skape læring og innsikt og bidra til utvikling og resultater gjennom gruppeprosesser, kurs og individuell oppfølging.

Thor Eirik er Certified DiSC® Trainer og Sertifisert Lean svart belte – Lean Manager MC og har videreutdanning innen Coaching og Kompetanseledelse fra BI.

 

Marny Østreng Unnli – Seniorkonsulent Lean linkedin
Mobil: 928 31 395

Vår samarbeidspartner Marny er Lean-entusiast og daglig leder i Madisa Consulting. Hun har bred kompetanse og operasjonell ledererfaring innen Lean, prosesseffektivisering og logistikk. Marny leverer Lean rådgivning, kurs, sertifiseringer og spill. Hun underviser også på Høgskolen i Østfold. Hun sertifisert Lean Black belt & har en bachelor i Business Administration fra Bowling Green State University (BGSU). Som tidligere Norgesmester og Amerikansk universitetsmester (NCAA) i turn, stiller Marny strenge krav til å levere beste kvalitet.

 

Følg oss gjerne på Facebook og Linkedin:

fb_logo linkedin

Referanser oppgis på forespørsel.

 

Post og besøksadresse:

Teamkonsult AS

Falkenborgveien 35C

7044 TRONDHEIM

Motta vårt nyhetsbrev!

* indicates required